latinica | ћирилица

Вести из чланства

Под покровитељством ПерСу маркета одржан је 4. по реду Зрењанински полумаратон.

Запослени из менаџмента компаније Гомекс су се, заједно са својом децом, у петак 11. октобра 2019. године придружили члановима удружења “Сунцокрет” на њиховој креативној радионици.

Француски Институт у Београду и компанија „Млекопродукт”, као покровитељ, организују нови циклус Француског филмског каравана „Најбољи од најбољих“ и затварају стари „Доба сазревања”.

У петак, 30. августа отворен први je малопродајни објекат компаније Гомекс у Пироту. Он је уједно и 177. продавница у овом ланцу.

Првог дана традиционалне манифестације „Дани пива Зрењанин 2019.” компанија ГОМЕКС је организовала целовечерњи програм под називом хуманитарни „Family Day”, на главном градском тргу у Зрењанину.

Гимназијска улица у центру града традиционално ће бити претворена у улицу „ПерСу“ кишобрана, где ова компанија организује програм за децу од четвртка, 29. августа, до суботе, 31. августа.

Нова карика у трговачком ланцу ГОМЕКС-а од петка, 09. августа, је малопродајни објекат “Јабука” који се налази на адреси Маршала Тита 4 и простире се на 120 квадратних метара продајног простора.

Током прва четири дана августа одржан је седамнаести Шабачки летњи фестивал, манифестација по којој је овај град познат и ван граница Србије. Компанија ГОМЕКС била је официјелни партнер овогодишњег ШЛФ-а.

Фирма чланица ЗРЕПОК-а, Валор, 05. августа отворила је још један малопродајни објекат у Зрењанину.

Нови ПерСу маркет, 151. по реду, отворен је протеклог викенда у насељеном месту Златица. 

У Бањи „Русанда“ у Меленцима од 15. до 19. јула одржана је прва Ликовна колонија коју је селектовао академски сликар Виорел Флора.

Не тако давно јутра смо започињали заједно уз доручак. А данас? Нисмо ни дошли, а већ одлазимо.

Трећа по реду манифестација "Ризница Доњег Потисја" у суботу, 13. јула окупила је више десетина Зрењанинаца и гостију. Манифестација је као и претходне две године реализована на излетишту крај реке Тисе, код Жабаљског моста.

Вишња фест назив је традиционалне манифестације која је по четврти пут одржана у Банатском Вишњићеву у организацији Удружења жена "Практична жена".

Компанија Гомекс је отворила нови малопродајни објекат у Суботици, у насељу “Радијалац”. 

Најзначајнија туристичка манифестација општине Бела Црква „Белоцрквански карневал”, почела је у понедељак, 24. јуна, свечаним отварањем на платоу испред Народне библиотеке и потрајала је све до недеље 30. јуна.  Међу покровитељима догађаја, и ове године била је компанија „Гомекс”.

Као и претходних година и ове године за први дан црквеног празника Духова, Спортско рекреативно удружење Соко из Сефкерина организовало је XIX Сеоску олимпијаду у Сефкерину.

Мини маркет “Чачак Центар” простире се на 181 м2 продајног простора, а након завршене обуке у нашем Тренинг центру, овде је запослено дванаест нових колега и колегиница.

Манифестација под називом “Кутак за дечији тренутак” одржана је у недељу, 16. Јуна, у дворишту Каштела Ечка, под покровитељством ПерСу маркета.

На интернационалном сајму сира „Мондиал ду фромаж“ (Mondial du Fromage), одржаном прошле недеље у Туру у Француској, оборен је Гинисов рекорд са највећим платоом сира дужине 161 метар. На њему се налазило три тоне сира из 20 различитих земаља, а једини представник Србије била је компанија „Млекопродукт”, део Групе „Savencia Fromage & Dairy”.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија