latinica | ћирилица

„ЗРЕПОК“, „OУП“ И „УПС“ ПОЗВАЛИ ПОСЛОДАВЦЕ ЗРЕЊАНИНА НА ОКУПЉАЊЕ И „САБИРАЊЕ“

06.10.2010

У складу са потписаним уговором о сарадњи између „Уније послодаваца Србије“, „ЗРЕПОК“-а и „Општег удружења предузетника Зрењанина“ од 25. Маја 2010. године, покренута је иницијатива за активирање организације Зрењанинских послодаваца као огранка „Уније пословаца Србије“ - Послодавци Зрењанина. ЗРЕПОК позива све послодавце града Зрењанина и средсебанатског округа да се окупе у уторак 12. октобра у 12 часова у биоскопу „Cинема“ и учлане се у ову послодавачку организацију, како би заштитили своја права и интересе, побољшали свој положај, унапредили своје пословање и утицали на стварање бољег привредног амбијента на општу добробит како града Зрењанина тако и целе државе.

 

У име организатора окупљања, Горан Ковачевић, председник управног одбора и сувласник „ГОМЕКС“-а, оснивач и члан Извршног одбора „ЗРЕПОК“-а, упутио је отворен позив на окупљање и „сабирање“ свим послодавцима Зрењанина (позивно писмо Уније послодаваца Србије – ПОСЛОДАВЦИ ЗРЕЊАНИНА)

 

 

Ако сте заинтересовани за одговоре на следећа питања:

 

  1. Шта је то Унија послодаваца Србије?
  2. Шта је то Унија послодаваца – Послодавци Зрењанина?
  3. Ко су то „Послодавци“?
  4. Зашто да постанете чланови Уније послодавац (УПС)
  5. Како да постанете члан Уније послодаваца?
  6. Зашто се плаћа чланарина?

    Прочитајте одговоре („О ЧЕМУ СЕ ТУ РАДИ?“)

 

Ако вас интересују конкретни примери улоге и значаја Уније послодаваца Србије у животу не само послодаваца већ и целе наше Србије прочитајте више у („Неколико примера улоге УПС-а“)

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија