latinica | ћирилица

ЧЛАНОВИ ПОСЛОВНОГ КЛУБА „NAISSUS“ ПОСЕТИЛИ ЗРЕЊАНИНСКИ ПОСЛОВНИ КРУГ

14.11.2019

У уторак, 12. новембра 2019. године чланови Пословног клуба „Naissus“ посетили су Зрењанински пословни клуб са циљем упознавања и успостављања сарадње између две организације привредника и предузетника. Делегација ЗРЕПОК-а у саставу:
Горан Ковачевић, Драган Видаковић, Стева Кочалка, Жељко Исаков и Изабела Киш – ПР секретар угостили су привреднике из Ниша.

На самом почетку састанка представили су се присутни чланови ЗРЕПОК-а, потом су се представили представници Пословног клуба „Naissus“. ЗРЕПОК је овом приликом угостио:

Драгана Пешића – из фирме Ловопромет. Бави се продајом смрзнуте рибе и производа од рибе.

Миодрага Станковића – власник више фирми, бави се грађевинарством, производњом парфема а има искуство и у производњи пелета и текстилној индустрији. 

др Сашу Николића – професор на Електронском факултету у Нишу, али и привредник дуго година. Сувласник у фирми Поларис медиа, највише се бави ЕРП системима а ради и на развоју софтвера и хардвера који би служили у пољопривреди.

Милета Коцића - испред фирме Yumis. Бави се производњом прашкастих прехрамбених производа. 

На састанку одржаном у просторијама ЗРЕПОК-а констатовано је да ова два пословна удружења теже истим вредностима - јачању домаће привреде, умрежавању привредника, унапређењу пословног амбијента, друштвено одговорном пословању и унапређењу средина у којима послују. Присутни су сагласни да се градови попут Ниша и Зрењанина суочавају са сличним изазовима у пословању, а као један од највећих проблема привреде виде одлив становништва који је осетан и у градовима.

Клуб привредника „Naissus“ из Ниша један је од најсветлијих примера удруживања у области привреде на територији југоисточне Србије. Сусрети попут овог део су праксе Зрењанинског пословног круга, радује нас што смо искористили прилику да угостимо успешне привреднике и сјајне саговорнике.

 

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија