latinica | ћирилица

ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ ГРАДИ НОВИ ПОСЛОВНО - СТАМБЕНИ КОМПЛЕКС

08.02.2019

У току је рушење зграде у којој је некада била продавница „Огрева“, па кинеска радња, а на истом месту градиће се пословно – стамбени комплекс.

Зграда у којој је била кинеска продавница, на углу улица Обилићеве и Петефијеве, ускоро ће бити само успомена са фотографија. Ових дана радници разграђују овај објекат, а када плац буде рашчишћен градиће се нови пословно – стамбени комплекс.

Инвеститор ће бити позната зрењанинска компанија „Керамика Јовановић“.

– У плану је изградња пословно – стамбеног објекта са 48 станова и око 700 квадратних метара пословног простора. Станови ће бити површине од 40 до 100 квадратних метара. Пословни простор ће бити тако осмишљен да ће моћи да се без проблема дели и комбинује. То је битно јер се комплекс гради ради пласмана на тржиште. Радови ће почети на пролеће, са отварањем грађевинске сезоне – каже за портал зрењанински.цом Будимир Јовановић, власник и директор компаније „Керамика Јовановић“.

Он напомиње да ће објекат имати колски улаз из Обилићеве, а пешацима ће бити омогућен приступ и са стране према магистрали. Паркинг ће бити у дворишту и наравно на уличном делу.

ИЗВОР: Портал Зрењанински

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија