latinica | ћирилица

ФИРМЕ ЧЛАНИЦЕ ЗРЕПОК-А "ДИЈАМАНТ" И "ПЕРСУ МАРКЕТИ" И ОВЕ ГОДИНЕ ПОДРЖАЛЕ СУ САЈАМ ПРИВРЕДЕ ЗРБИЗНЕТ

19.08.2019

Трећи сајам привреде и предузетништва ЗрБизНет биће посвећен дигитализацији, дигиталној трансформацији и женском предузетништву, најавили су организатори из Уније послодаваца Зрењанина. Сајам се одржава од 19. до 21. септембра у Хали „Медисон“. Генерални спонзори ЗрБизНет-а су ПерСу, компанија „Дијамант“ и Уникредит банка.

– Ове године ћемо се трудити да доведемо све државне институције које могу да помогну привредницима у граду. На порталу Привредне коморе ћемо поставити платформу за заказивање састанака „очи и очи“. Ови састанци су се прошле године показали као пун погодак. С обзиром на то да је једна од тема женско предузетништво, Привредна комора креће у пројекат развоја женског предузетништва у руралним срединама и ЗрБизНет је одлична прилика за промоцију тог пројекта, каже Предраг Станков, директор Регионалне привредне коморе Зрењанин.

Изабела Киш, извршна директорка Уније послодаваца Зрењанина, каже да је највећи квалитет то што су се све значајне асоцијације и институције окупиле око организације трећег ЗрБизНет-а.

– Ове године фокус је дигитализација, а без дигиталне трансформације, што је дугачак процес, нема опстанка. Нагласак смо ставили и на промоцију занимања. Биће то прилика да приближимо занимања и родитељима и деци. Занатлије ће своје вештине и знање представити у Карађорђевом парку, а позвали смо не само зрењанинске него и занатлије из целе Војводине. Желимо да пратећи програм буде занимљив, да привуче публику. Могу да најавим да ће у оквиру ЗрБизнет-а бити организована и дечја пијаца, рекла је Киш. Циљ организатора је да на простору од 1.200 до 1.500 квадрата, у хали, испред хале, у парку, привуку што више излагача и што више публике.

– Зрењанин ће три дана бити сав у знаку предузетништва. Позвао бих привреднике и предузетнике да учествују, поручује је Мирослав Ђурић, председник Удружења предузетника.

 

Извор: Данас

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија