latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, ГОМЕКС, ОТВОРИЛА ДВА НОВА ОБЈЕКТА

25.08.2018

Трговачки ланац компаније ГОМЕКС од петка, 24. августа “појачан” је са два нова малопродајна објекта. Прве муштерије примиле су продавнице у Земуну и Мраморку.

Малопродајни објекат у Земуну, који ће пословати под називом “Земун Кеј”, лоциран је на веома атрактивном месту, непосредно уз Дунавско шеталиште и Земунски кеј, у улици Марка Николића број 9. Продавница се простире на 280 м2 продајног простора и располаже са три касе. У овој продавници запослено је 14 нових колега и колегиница, који ће се о потребама наших потрошача бринути од понедељка до суботе у термину од 06:45 до 20:30х и недељом од 07 до 20х. Уз више од 5000 различитих артикала, суперета “Земун Кеј” поседује и инфо пулт, који корисницима Касице Бројалице омогућава да усваком тренутку сазнају стање њихових Кеширића.

Мини маркет “Мраморак”, који је отворен у истоименом месту надомак Панчева и Ковина, простире се на 190 м2 продајног простора и располаже са две касе. У овој продавници је након обуке у ГОМЕКС-овом Тренинг центру запослено 6 нових колега и колегинице. Мини маркет “Мраморак” налази се у улици Жарка Зрењанина број 69 и понуда од готово 3000 различитих артикала потрошачима је доступна од понедељка до суботе у времену од 07 до 20:45х и недељом од 07 до 13х. 

Посебно смо поносни што ћемо и у овим малопродајним објектима бити у прилици да нашим потрошачима понудимо бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и најтраженије артикле у овој породици ПЛ-а, производе робне марке “Граничар”. Реакције оних који су се уверили у висок квалитет и приступачне цене меса и месних производа из линије “Граничар”, нарочито када су у питању наше кобасице у МАП паковању и у вакуум паковању, су изузетно позитивне, што нам је добар сигнал да ће и купци у МПО “Земун Кеј” и МПО “Мраморак” делити слично искуство

ИЗВОР: Портал ЗР КЛИК

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија