latinica | ћирилица

ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ СА ПОБЕДНИЦОМ „ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 2019“

29.11.2019

Након завршеног деветог циклуса пројекта „Летња стручна пракса“, оцене пројектних радова и избора најбољег студента, у просторијама „Зрењанинског пословног круга“ уприличено је свечано потписивање Уговора са новим стипендисткињом Удружења.

Победница овогодишњег циклуса је Бојана Дробњак која је била ангажована у фирми Керамика Јовановић. Њен пројекат односио се на израду веб апликације за евидентирање радних сати. Осим победнице, свечаном потписивању присуствовале су професорке Техничког факултета "Михајло Пупин" проф. др Љиљана Радовановић и проф. др Драгана Глушац - координатор пројекта испред Факултета, као и Председник Зрењанинског пословног круга Драгољуб Бјелоглав.

Удружење Зрењанински пословни круг обезбедило је Бојани Дробњак стипендију у укупном износу од 120.000 динара. Бојана, као и други учесници овогодишњег циклуса, истиче да јој је пракса у фирмама чланицама ЗРЕПОК-а и Уније послодаваца Србије - послодавци Зрењанина изузетно значила.

Представници Техничког факултета и ЗРЕПОК-а сагласни су да је Летња стручна пракса пројекат од изузетног значаја јер, осим што пружа прилику за запослење, пројекат промовише младе, талентоване и перспективне људе у локалној средини.
 
 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија