latinica | ћирилица

ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉЕГ СТУДЕНТА „ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 2015“

27.10.2015

Након завршене „Летње стручне праксе 2015“, оцене пројектних радова и избора најбољег студента, у просторијама „Зрењанинског пословног круга“ уприличено је свечано потписивање Уговора са новим стипендистом Удружења.

 

Ивана Петров, нови стипендиста ЗРЕПОК-а и Драган Видаковић председник Удружења потписују Уговор о стипендирању


Ивана Петров, студенткиња са смера инжењерски менаџмент је израдила пројектни рад на тему „Примена интернет маркетинга у пласману услуга компаније Патрол 023“, и по оцени жирија је најуспешније испунила свој пројектни задатак.

 


Удружење „Зрењанински пословни круг“ је Ивану Петров наградило стипендијом у укупном годишњем износу од 120,000.00 динара која ће се исплатити у 12 једнаких месечних рата.

 

Студенткиња је рекла да јој ова награда много значи, а посебно је задовољна због корисног искуства стеченог у току обављања стручне праксе у фирми „Патрол 023“. Она је рекла да посебну захвалност дугује свом ментору Николи Ђурин, као и тиму „Патрол 023“ јер су је изузетно лепо прихватили и без њихове подршке сигурно не би успела да на тако добар начин испуни задатак.

 

Чланови ЗРЕПОК-а су изузетно задовољни што је и ове године реализован пројекат „Летња стручна пракса“ и нагласили су да је посебно задовољство то што су се ове године пројекту прикључиле и фирме које нису у саставу „ЗРЕПОК-а“.

 

На данашњем догађају су носиоци пројекта „Летње стручне праксе“, „ЗРЕПОК“ и Технички факултет потврдили да ће се овај пројекат сигурно наставити и у будућности.

 

С лева на десно - Будимир Јовановић члан ИО ЗРЕПОК-а, Драган Видаковић председник Удружења, Ивана Петров победница петог циклуса пројекта ЛСП, Драгана Глушац, координатор пројекта испред факултета “Михајло Пупин“, Драгољуб Бјелоглав координатор пројекта испред ЗРЕПОК-а и члан жирија за оцењивање најбољих радова у оквиру пројекта „ЛСП 2015“  и Милан Павловић, декан факултета


„Зрењанински пословни круг“ и Технички факултет „Михајло Пупин“ се захваљују свима који су допринели да се пројекат летње стручне праксе успешно реализује и у 2015. години.

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија