latinica | ћирилица

ПОСЛОВНИ САВЕТ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА: ИЗРАДА СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ОД 2021. ДО 2027. ГОДИНЕ

17.06.2020

На састанку Пословног савета града Зрењанина разматрана је информација о стању привреде током и након ванредног стања, а такође је разговарано и о формирању тима за итзраду Стратегије одрживог развоја Града Зрењанина за период од 2021. до 2027. године.

Градоначелник Чедомир Јањић је, говорећи о ситуацији у вези са пандемијом, истакао је да су Зрењанинци били дисциплиновани, а Град Зрењанин добро организован, да је све функционисало на најбољи начин као и да је забележен мањи број заражених у односу на друге средине.

Када је реч о Стратегији, Јањић је навео да постоје приоритети о којима ће се посебно водити рачуна. Истакнут је велики значај учешћа чланова Савета у изради Стратегије одрживог развоја Града, а према речима председника Живанка Радованчева, најважније је деловати узајамно, ка истом циљу и имати у виду да су промене веома брзе, те се на њих мора адаптирати.

Састанак Пословног савета Зренајнина одржан је крајем прошле недеље, а шестој по реду седници присуствовали су градоначелник Чедомир Јањић и његов помоћник Душко Радишић, председник Савета Живанко Радованчев, директор Привредне коморе Зрењанин Предраг Станков, менаџер за логистику компаније „Дрекслмајер” Бранимир Јоксимовић, председник Управног одбора Уније послодаваца Горан Нешић, председник ЗРЕПОК-а Будимир Јовановић, менаџер сировинске логистике „Дијаманта” Ратко Вуковић, председник Општег удружења предузетника Мирослав Ђурић, представница компаније „Фулгар ист” Љиљана Краљ, представник „ЕПС дистрибуција Зрењанин” Зоран Граховац и секретар Пословног савета Оливера Радић.

Извор: Лист Зрењанин

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија