latinica | ћирилица

ПЕРСУ МАРКЕТИ УСПЕШНО НАСТУПИЛИ НА ДРУГОМ ЗРБИЗНЕТ-У

10.10.2018

Под генералним покровитељством ПерСу маркета, у периоду од 20. до 22. септембра у хали „Медисон” у Зрењанину, одржана је друга Међународна привредна манифестација „ЗрБизНет”.

На овогодишњем сајму привреде, у излагачком делу учествовало је преко 150 излагача из Србије и иностранства. Концептом манифестације, акценат је био на излагачима и привредницима, у смислу њиховог умрежавања, организације корисних предавања, представљања новина у ИТ сектору, или упознавања са привредним фондовима. Међутим, пратећи програм је био обогаћен и додатним забавним активностима које су намењене како привредницима, тако и грађанству.

Овако конципиран, богат и садржајан програм, привукао је велики број посетилаца различитих старосних доби. Током три дана трајања, манифестацију је посетило преко 3.000 људи. Тема овогодишњег ЗрБизНет-а била је „Покрени се”, а ПерСу маркети су се на сајму представили са својим пројектом „Наши смо” и том приликом позвали локалне произвођаче на сарадњу.

На овај начин желимо смо да помогнемо и покренемо развој локалних средина у којима послујемо, да побољшамо квалитет живота у сваком месту, кроз доступност здравих, домаћих, локалних производа. Желимо да нашим потрошачима, учинимо овакве производе доступним, а произвођачима, односно нашим будућим партнерима олакшамо пласман и услове пословања – поручују из ПерСу маркета.

Компанија ПерСу, као генерални покровитељ ове привредне манифестације, имала је веома запажен и ефективан наступ, о чему сведочи велико интересовање медија, локалних привредника и институција.

Драго нам је што је наша компаније, по други пут, била део овог међународног догађаја и што смо имали прилику да посетиоцима и локалној јавности представимо наш пројекат „Наши смо”, остваримо нове пословне контакте, започнемо иницијалне преговоре са неколицином локалних произвођача и на тај начин покренемо развој локалне привреде – поручују из ПерСу маркета.

ИЗВОР: Портал I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија