latinica | ћирилица

ОТВОРЕН ДЕВЕТИ ОБЈЕКАТ ГОМЕКС-А У НОВОМ САДУ

24.10.2019

 

 Нова карика у трговачком ланцу ГОМЕКС-а од петка, 04. октобра је малопродајни објекат у Новом Саду. Овај објекат, који послује у форми суперете, радиће под називом "Телеп 2", а налази се на адреси Морнарска број 26А у Новом Саду.

Продајни простор у МП "Телеп 2" заузима 238 м2, а потрошачима је на располагању асортиман од преко 4000 различитих артикала. Радно време објекта је од 07 до 20:45 сваког дана и недељом од 07 до 13:00.

О квалитету услуге брине се дванаест новозапослених колегиница и колега, савремено опремљена одељења воћа и поврћа, месаре, кутак за здраву храну уз пријатно осветљење и модеран ентеријер су уређени по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за суперете.

"Оно што ће посебно обрадовати наше купце јесте да могу увек да рачунају на квалитетно свеже свињско, јунеће и пилеће месо. Поред свежег меса у понуди је месо у МАП паковањима наше робне марке “Граничар”, који је постао и заштитни знак нашег ланца" - поручују из компаније ГОМЕКС

Истичу да су посебно поносни што ће и у овој продавници бити у прилици да својим потрошачима понуде бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак И многе друге.

"Трудили смо се да продајни простор буде тако организован да потрошачи могу брзо и једноставно да купе све што им је потребно - од свежих производа (меса, воћа и поврћа ) до артикала који задовољавају остале потребе. На дан отварања, Новосађане су дочекале велике акције, попусти као и бројна изненађења и поклони" - додају.

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија