latinica | ћирилица

ОДРЖАНА ОДБРАНА ПРОЈЕКТНИХ РАДОВА У ОКВИРУ ОСМОГ ЦИКЛУСА "ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ"

31.10.2018

У понедељак, 29.10.2018. године, на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину, одржана је одбрана пројектних радова у оквиру осмог циклуса пројекта „Летња стручна пракса“, који реализују „Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК“, Технички факултет „Михајло Пупин“, „УПС - Послодавци Зрењанина“ и Град Зрењанин.

Од преко четрдесет пријављених студената, двадесеторо је обављало праксу у предузећима Зрењанинског пословног круга и Уније послодаваца Србије - послодавци Зрењанина у временском периоду од јуна до септембра 2018. године. Студенти су након упознавања пословних процеса у фирми, добили своје пројектне задатке и радили на решавању истих уз подршку својих ментора. 

Након реализованих пројектних задатака и предаје у писменој форми, студенти су требали и да одбране своје радове испред стручне комисије. 

Пројектне радове оцењивала је петочлана комисија коју су сачињавали др Елеонора Десница, др Дејан Ђорђевић, др Далибор Добриловић - професори на Техничком факултету, Жељко Исаков - члан Зрењанског пословног клуба и Милош Трошић, прошлогодишњи победник. Одлуком комисије, најуспешнији студент осмог циклуса је Стефан Ходоба који је праксу обављао у предузећу „Неимар“. Другопласирани Мирослав Ћирин био је ангажован у фирми „One Stop Marketing“, a трећепласирани Ђорђе Младеновић у фирми „Progressive Media“.

Назив фирме/организације Студент Број бодова
Неимар Стефан Ходоба 640
One Stop Marketing Мирослав Ћирин 631
Progressive Media Ђорђе Младеновић 609
ББ Трејд Живица Миланков 609
УПС - Послодавци Зрењанина Ивана Лукић 608
Зрењанински ИКТ кластер Милица Кнежевић 607
Новарес Јелена Глуваков 606
Зрењанински ИКТ кластер Гордана Брстина 605
ББ Трејд Жељко Ивановић 603
Digiwear Јелена Ђукић 601
Lanaco Владан Каровић 600
И такси Јелена Грујић 600
Имсаплет Александра Савић 596
Керамика Јовановић Владимир Попадић 590
Lanaco Јелена Зубац 590
Зрењанински ИКТ кластер Ања Радовић 588
Огрев Милица Милојков 587
Млекопродукт Бојан Чобанов 582
Гомекс Марко Медић 574
УМ ИНГ Данило Смоловић 573

Зрењанински пословни круг се захваљује учесницима и сарадницима на успешној реализацији осмог циклуса пројекта "Летња стручна пракса" за који је владало велико интересовање како од стране студената, тако и од стране фирми учесница.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија