latinica | ћирилица

ОБЕЛЕЖЕН ПОРОДИЧНИ ДАН ФИРМЕ ЧЛАНИЦЕ ЗРЕПОК-А

03.09.2018

У оквиру овогодишњег „Породичног дана” који је организовала компанија „Гомекс“ на Тргу слободе, јуче су одржани хуманитарна акција „Пенал за живот” и дечји музички фестивал „Соундловерс Мини”.

– Хуманитарна акција окупила је велики број Зрењанинаца који су искористили прилику да шутирају пенале познатим голманима Ивици Краљу и Данилу Дачи Пустињаковићу и за то донирају средства у хуманитарне сврхе. Подршку овој акцији пружили су и фудбалери Ненад Миросављевић и Ненад Пикси Ковачевић, који су такође шутирали ка голу Краља и Пустињаковића. Акцију „Пенал за живот” покренула је Хуманитарна организација „Заједно за живот” са циљем да се и на овај начин помогне болесној деци и њиховим родитељима током процеса лечења. Уз нашу компанију, која има одличну сарадњу са Хуманитарном организацијом „Заједно за живот”, позиву да учествују у овом хуманитарном догађају одазвао се значајан број друштвено-одговорних компанија са територије Србије – каже Недељко Голушин, ПР компаније „Гомекс“.

Према његовим речима, у другом делу „Породичног дана” одржан је четврти по реду Дечји музички фестивал „Соундловерс мини”.

– Замишљен као јединствени караоке догађај за децу узраста до 12 година, овогодишњи фестивал окупио је максималан број учесника од свог настанка. Уз звуке познатих мелодија и дивне дечје гласове, публика на главном градском тргу имала је прилику да се дружи и са УВ Данце трупом и ликовима Аладина, принцезе Јасмин и Злог Џафара, али и да испроба цртање на лицу и упозна Спајдермена и Бетмена – истиче Голушим. – Компанија „Гомекс“ је сваком учеснику обезбедила поклон пакет, као и награде за прва три места. Жирију је било доста тешко да изабере најбољег малог певача, али је ипак после дугог „већања” једногласно одлучено да прву награду и победнички пехар припадне петогодишњем Јовану Медаревићу из Зрењанина. Победник је одушевио и публику и жири извођењем дечје песме „Баскеташ”. Позитивној енергији која је владала међу малишанима ретко ко је могао да одоли, са учесницима су певали родитељи, посетиоци, али и пролазници који нису сакривали одушевљење наступом зрењанинских клинаца и клинцеза.

ИЗВОР: Лист Зрењанин

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија