latinica | ћирилица

НАГРАДА „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“ ЗА ЗРЕПОК

15.12.2015

У понедељак, 15. децембра 2015. Године, у Народном позоришту „Тоша Јовановић“ у Зрењанину, свечано су додељене награде „Капетан Миша Анастасијевић“. ЗРЕПОК као асоцијација угледних привредника, који својим активностима тежи ка усмеравању Зрењанина и Региона на пут развоја и просперитета и знатно унапређујете привредни амбијент у Зрењанину и окружењу добитник је овог престижног признања - За јачање и развој просперитета.

 

Додела признања „Капетан Миша Анастасијевић“ својеврсно је оцењивање и вредновање предузетничког стваралаштва и организује се у оквиру пројекта „Пут ка врху“, који је настао пре 15 година, са основном идејом афирмације привредног и друштвеног стваралаштва Србије.

 

ЗРЕПОК-у је награду уручио Градоначелник Зрењанина, Чедомир Јањић (Фото Ј. Његовић)

 

Награду је у име ЗРЕПОК-а примио Стева Кочалка, Председник Удружења, који је рекао да свакако пуно значи ово признање за „Зрењанински пословни круг“, који постоји 6 година и додао да је респектабилно добити награду која је уставновљена пре 15 година и носи име великог добротвора и угледног предузетника.

 

Ове године признање “Капетан Миша Анастасијевић” добило је 22 појединаца и организација, за остварене изузетне резултате у пословању и допринос подизању привредног капацитета Зрењанина и региона Средњег Баната.

 

Поред „Зрењанинског пословног круга“, награда је уручена и Саши Сантовцу, заменику градоначелника Зрењанина - За развој и унапређење локалне управе, Слободној зони Зрењанин За унапређење привредног амбијента у Средњем Банату, Његовој Екселенцији Амбасадору Краљевине Шведске у Србији, Кристоферу Аспу - За развој привредних и пријатељских веза народа Шведске и Србије. Награду је добила и Проф.др Нада Наумовић,директор Бање Русанда - Нај жена у бизнису Средњег Баната.

 

Награђени су и Индустрија уља „Дијамант“ Зрењанин за Најбољи бренд у Региону, НИС ГАЗПРОМЊЕФТ,Нафтагас-Технички сервиси, погон, изградња за традицију и успешност у пословању, Компанија „Миле Драгић“ Зрењанин, генерални директор Дејан Драгић Лидер одрживог развоја и конкурентности, Татјана Тодоровић,власник и директор „Агродуката“ Зрењанин - За пословну визију, Бранислав Бокић,власник предузећа „Шљункара БМБ“ Најбољи предузетник и Пољопривредно предузеће „Свети Никола“ у Сечњу - Најбољи аграр.

 

Лауреати ове награде су и Српска православна црква Св.Саве и Св.Симеона у Српском Итебеју - За духовност,за духовно васпитање младих, Пољопривредна стручна служба Зрењанин - За развој аграра, Бранка Миланков,директорка ОШ „Ђура Јакшић“ Српска Црња - За развој образовања и васпитања младих, Основни суд у Зрењанину,председник Златоје Анкић - За квалитет рада и унапређење судства, Манифестација „Великогоспојински дани“ Нови Бечеј - За презентацију туристичких потенцијала Средњег Баната, Народно позориште „Тоша Јовановић“ Зрењанин - За унапређење културног стваралаштва, Манифестација „ДАНИ ПИВА“ Зрењанин - Најбољи домаћини у Региону, Спортски савез Града Зрењанина - За афирмацију и развој спорта у Средњем Банату, ЦИТАДЕЛА 023-ресторан и коначиште - Најбоље услуге у угоститељству, Ватрогасни савез Града Зрењанина - За квалитетну противпожарну заштиту и друштвену одговорност и Месна заједница Бочар - За унапређење живота у сеоској средини.

 

Добитници признања у 2015. години (Фото Ј. Његовић)

 

Признање-Плакета и Златник са ликом познатог српског трговца и добротвора Мише Анастасијевића из 19.века уметнички је рад Љубише Манчића, академског вајара из Београда.

 

Погледајте прилог РТВ Сантос са доделе награда овде.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија