latinica | ћирилица

ЛЕТЊA СТРУЧНA ПРАКСA: ПРОМОЦИЈА 10. ЦИКЛУСА У СРЕДУ

08.06.2020

Фирме чланице Зрењанинског пословног круга и Уније послодаваца Србије - послодавци Зрењанина десету годину за редом обезбедиће програм праксе за студенте Техничког факултета „Михајло Пупин".

Позивамо студенте 3. и 4. године основних академских студија да се информишу о покретању новог циклуса. Промоција 10. циклуса Летње стручне праксе одржаће се у среду, 10. јуна у 11 часова, у малом амфитеатру Факултета.

Град Зрењанин, дугогодишњи партнер ЗРЕПОК-а на пројекту, ученицима обезбеђује хонорар од 30.000 динара. ЗРЕПОК обезбеђује награду најбољем студенту – годишњу стипендију која износи 120.000 динара.

До сада је кроз овај програм прошло око 150 студената, од којих око 70% има пословни ангажман. Алекса Пиљевић један је од учесника пројекта који се запослио управо у фирми у којој је радио праксу. У прошлом цикулусу прославио се и у улози ментора победнице Бојане Дробњак. Његово искуство можете прочитати на линку.

Промоција знања и подршка младима вредности су које ЗРЕПОК промовише деценију уназад, у циљу ублажавања негативних демографских трендова који се огедају кроз масован одлив младог и образованог становништва. Жеља ЗРЕПОК-а је да задржи младе у Зрењанину отварајући врата својих фирми и пружајући им прилику за достојанствен живот и рад.

 

Представници Техничког факултета и ЗРЕПОК-а са прошлогодишњим учесницима Летње стручне праксе

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија