latinica | ћирилица

ДА СЕ ЛАКШЕ ДИШЕ - ЗРЕПОК ПРУЖА ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ОЗЕЛЕЊАВАЊА ПОВРШИНА

03.09.2021

Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК расписао је Јавни позив за достављање предлога пројекта за финансирање пројеката у циљу унапређења животног окружења грађана.

Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК у циљу унапређења услова живота грађана Средњобанатског управног округа и подизања свести о значају зелених површина и животне средине, путем финансијске помоћи додељује донације пројектима, који подстичу укључивање грађана у уређење и озелењавање јавних површина.

ЗРЕПОК је обезбедио средства у укупном износу од 500,000.00 динара за накнаду трошкова (рефундацију трошкова) куповине:
1. Украсног вишегодишњег садног материјала (дрвеће, жбуње, перене). Средства за ову намену могу користити сви носиоци пројеката.
2. Садница воћака за подизање мањег воћњака. Средства за ову намену могу користити једино основне и средње шкoлe.

Подносиоци предлога пројекта могу бити:
Регистроване установе / удружења са седиштем на територији Средњобанатског управног округа.

Обавезна документација
1) попуњен Пријавни формулар, са подацима о одговорном лицу за реализацију пројекта, оверен печатом установе / удружења и потписом законског заступника установе / удружења.

Пријавни формулар можете:
1) наћи на web сајту www.zrepok.rs,
2) добити e-mailом на захтев,

Информација о локацији, фотографије тренутне ситуације на предметној локацији су пожељне, утицаће на избор предлога пројекта.

Пријавни формулар се доставља e-mailom на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Доставља се скениран, попуњен пријавни формулар на рачунару, оверен потписом законског заступника и печатом институције.

Одлуку о донацији доноси комисија формирана од стране ЗРЕПОК-а. Крајњи рок за подношење пријава 30. септембар 2021. године до 16 часова.

Комплетан текст јавног позива можете прочитати ОВДЕ.

Пријавни формулар можете преузети ОВДЕ.

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија