latinica | ћирилица

ГОМЕКС ТОТАЛ ОБЕЛЕЖИО 13 ГОДИНА ПОСЛОВАЊА

03.12.2019

У недељу, 1. децембра, највећи објекат у ГОМЕКС-овој малопродајној мрежи - Гомекс Тотал - прославио је тринаесту годишњицу пословања.

Прослава је протекла у знаку огромног интересовања суграђана, великог броја промоција, дегустација и поклона, као и осмеха најмлађих за које је организован богат забавни програм.

Поводом овог јубилеја, компанија Гомекс је за своје потрошаче припремила велики број артикала који су се нашли на специјалном рођенданском снижењу, а добављачи чији се производи налазе у редовном асортиману Гомекс-а одазвали су се позиву да својим присуством и својим производима увеличају прославу.

Пултови су били распоређени широм објекта, пружајући посетиоцима прилику да дегустирају сухомеснате и пекарске производе, као и да испробају неке од нових производа.

Компанија Гомекс је сваког потрошача који је тог дана обавио куповину у Тоталу-у обрадовала пригодним поклоном изненађења.

Од 10 до 13 сати, родитељи са децом имали су могућност да пазаре док малишане забављају аниматори. Своје тачке су имали Мики и Мини Маус, екипа из Патролних шапа, Спајдермен, Фрозен, Штулаш, кловн Бимбо и мађионичар Хари Магнус.

Поред њих, додатну радост за најмлађе, али и све љубитеље посластица, донела је торта која је свим присутним потрошачима традиционално послужена у подне. На торти је овог пута стајао број 13, у знак 13 година успешног пословања Гомекс Тотала.

Да подсетимо, први купци су овај објекат посетили 7. Децембра 2006. године.

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија