latinica | ћирилица

БУДИМИР ЈОВАНОВИЋ ИЗАБРАН ЗА НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА ЗРЕПОК-А

04.12.2019

Дана, 03. децембра 2019. године, на годишњој седници Скупштине „ЗРЕПОК“-а, чланови Удружења су тајним изјашњавањем изабрали новог Председника „Зрењанинског пословног круга“.

По истеку мандата досадашњег Председника Драгољуба Бјелоглава, приступило се изгласавању новог Председника и руководства организације. Највећи број гласова добио је Будимир Јовановић, који је један од оснивача „ЗРЕПОК“-а. 

Новоизабрано руководство, осим новог Председника чине Горан Ковачевић - актуелни Потпредседник, Драган Видаковић и Драгољуб Бјелоглав.

Избором новог председника и чланова Извршног одбора „ЗРЕПОК“ доказује да га карактеришу основна начела демократије у погледу права избора, принципа замењивости и смењивости. Овом одлуком, скупштина „ЗРЕПОК“-а жели да покаже и јединство чланства и континуитет у деловању без обзира ко води и представља организацију.

Будимир Јовановић рођен је 23.01.1961. године у селу Пољане, општина Исток, Косово и Метохија.

Основну и средњу економску школу завршио у Зрењанину, а економски факултет на новосадском Универзитету.

Будимир Јовановић директор је и оснивач компаније „Керамика Јовановић“.

„Керамика Јовановић“ доо основана је јануара 1994. године у Зрењанину, као трговинска компанија која се бавила дистрибуцијом грађевинског материјала на велико и мало. На почетку развоја и формирања данас завидне тржишне позиције, у компанији „Керамика Јовановић“ доминантна пословна активност је била продаја црепа и опекарских производа. Захваљујући успешности обављања ове активности, уз јасну визију и ефикасну стратегију развоја, крајем деведесетих година прошлог века, постали су један од водећих дистрибутера опекарских производа на домаћем тржишту.

Данас је „Керамика Јовановић“ доо лидер у продаји керамичких плочица на територији Србије.

Биографију новог Председника „ЗРЕПОК“-а можете отворити овде.

 

 

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија